Sprintoernooi Junioren BC

Zondag 10 december 2017 organiseert de Baanvereniging Gelderse Poort het 'BC Sprinttoernooi' op het snelle ijs van Triavium Nijmegen. Deze wedstrijd over 500-500-1000 meter is speciaal voor Junioren B en C. Zij strijden om de medailles en de wisselbeker.

 

Inschrijven gaat allereerst op basis van een selectie van de snelste seizoentijden bij de B en C junioren. Buiten mededinging kunnen ook deelnemers van andere categorieen meedoen.

 


Inschrijven

inschrijven kan via inschrijven.schaatsen.nl.

 

Kosten voor deelname bedragen €14,00 voor 3 afstanden. Rijders die niet geselecteerd zijn, kunnen tegen betaling van €16,00 buiten mededinging meedoen.

Praktische info

De wedstrijd start om 19.00 uur. vanaf ca. 18.10 uur is er gelegenheid om in te rijden op de hele wedstrijdbaan. Ons advies is om hiervan gebruik te maken. Door de smalle inrijbaan is het tijdens de wedstrijd moeilijk om in te rijden. 

Deelnemers

Voor deze wedstrijd wordt een selectie gemaakt op basis van de ranglijsten per 21 november 2017. Dit is zowel een landelijke selectie als een selectie voor onze eigen baan. 

 

Heb je trainingsmaatjes die ook graag mee willen rijden? Attendeer ze op deze uitnodiging. Wanneer we voldoende tijd hebben, kunnen ook oudere of jongere rijders, buiten mededinging, deelnemen.