Wedstrijden tot 1 januari 2021 afgelast

Helaas heeft de BGP moeten besluiten om de wedstrijden tot 1 januari 2021 af te lassen. De huidige maatregelen zijn bedoeld om het aantal contactmomenten te beperken om zo de verspreiding van het coronavirus te stoppen. Als BGP vinden we het daarom niet verantwoord om de wedstrijden door te laten gaan. Uiteraard zijn we wel in overleg wat de mogelijkheden zijn voor jeugd en/of later in het seizoen.

 

Meer informatie over trainingen vind je op de website van de Nijmeegse Schaatsvereniging

Wedstrijden Nijmegen seizoen 2020-2021

Op zondag 4 oktober kun je meedoen aan de allereerste wedstrijd dit seizoen. We organiseren dit jaar wedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag en maar liefst 3 jeugdwedstrijden. 


De wedstrijdkaarten zijn dit jaar € 1 voor pupillen en junioren C, € 30 voor junioren B & A en € 65 voor (neo)senioren. Daarmee kun je het hele seizoen meedoen aan alle langebaanwedstrijden. Een koopje! Dankzij subsidie van de KNSB (via Gewest Gelderland) is het mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om voor een losse wedstrijd in te schrijven.

 

Inschrijven baankaart: inschrijven.schaatsen.nl 

 

Wedstrijdkalender Nijmegen

 

Coronaprotocol Langebaanwedstrijden Nijmegen - 1 oktober 2020

Veilig trainen in coronatijd

Kom je dit seizoen trainen? Je bent van harte welkom!

 

Wel vragen we je de afspraken rondom de coronamaatregelen na te komen en goed te luisteren naar de aanwijzingen van vrijwilligers en personeel van Triavium.

 

Lees meer over de coronamaatregelen.

Start schaatsseizoen

Vanaf maandag 28 september 2020 starten de trainingen langzaam weer. Deze week kan er al geschaatst worden in Triavium op de speciale hardrijdblokken. Hiervoor moet je wel reserveren.  

 

Houd je goed aan de coronamaatregelen die Triavium heeft opgesteld. Alleen zo kunnen we blijven schaatsen. Meer informatie over de maatregelen vind je op Triavium > Corona.