Inschrijven / wedstrijdkaart

Inschrijven voor regiowedstrijden of jeugdwedstrijden gaat via inschrijven.schaatsen.nl.

 

KNSB-wedstrijdlicentie

Om wedstrijden te mogen rijden heb je een KNSB-wedstrijdlicentie nodig: een eenmalige (gratis) daglicentie of een jaarlicentie. Ben je lid van een vereniging, dan ben je actief lid van de KNSB en kun je eenvoudig een licentie aanschaffen. 

 

Wedstrijdkaart BGP Nijmegen
Wil je vaker dan 1 keer meedoen aan een BGP Regiowedstrijden? Dan is het voordelig om een wedstrijdkaart van de BGP aan te schaffen. Je betaalt dan eenmalig een bedrag en kunt daarna zo vaak meedoen als je wilt aan de BGP Regiowedstrijden.


Let op: de wedstrijdkaart van de BGP geldt niet voor de jeugdwedstrijden of marathon. De wedstrijdkaart is alleen aan te schaffen door leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de BGP.

 

De tarieven voor het (verkorte) seizoen 2022-2023 zijn: 

Categorie Prijs
Pupillen t/m junioren C      € 1
Junioren B                     € 15
Overige categorieën € 20
   

Jeugdleden kunnen dus een heel seizoen voor 1 euro (+ de kosten van een KNSB-wedstrijdlicentie) wedstrijden rijden. Dit is mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning vanuit het Meerjarenplan Talentontwikkeling van de BGP.

 

Aanschaf wedstrijdkaart

Via inschrijven.schaatsen.nl kun je de wedstrijdkaart via iDeal aanschaffen. Zoek in de kalender naar Nijmegen. Je vindt dan de wedstrijdkaart. Let op: hiervoor moet je wel een KNSB-wedstrijdlicentie van een jaar hebben.


Na betaling van de BGP wedstrijdkaart moet deze handmatig worden aangeschakeld in het financiele systeem. Stuur hiervoor een mail naar: inschrijven.bgp@gmail.com. Dit kan enkele dagen duren. Hierna kun je je inschrijven voor een wedstrijd (categorie 'baankaart').