Mass start jeugd

Voor de jeugd organiseren we dit jaar een aantal Mass starts om kennis te maken met dit onderdeel van de schaatssport. Zaterdag 17 februari 2018 om 20.00 uur is de volgende Mass start. Schrijf je hier in.

 

De wedstrijden zijn laagdrempelig en geschikt voor de schaatsende jeugd in de leeftijd van 4 tot 17 jaar. Zowel recreatieve als wedstrijdschaatsers kunnen meedoen. De wedstrijden worden op 3 zaterdagavonden van 20.00 - 21.00 gereden op de ringbaan in Triavium Nijmegen. Je kunt aan 1 wedstrijd meedoen of aan allemaal. Je kunt je per keer inschrijven. 

 

Programma

Tijdens de wedstrijden starten er maximaal 6 rijders tegelijk. Iedereen rijdt in principe 3 wedstrijden van 1, 2 en 3 rondes. Voor de jongere schaatsers 3 wedstrijdjes van 1 ronde, voor de oudere rijders wat langere afstanden.

 

Je wordt op leeftijd ingedeeld. De wedstrijden zijn op de binnenste helft van de ringbaan. Tussen de wedstrijden door kun je zelf nog (in)schaatsen op het buitenste gedeelte van de ringbaan.

Praktische informatie

Programma

 

19.00 uur aanmelden

20.00 uur aanvang wedstrijden

21.00 uur einde wedstrijden

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via het webformulier. Kosten voor deelname zijn € 2,50 per deelnemer om de onkosten te dekken. Je betaalt vooraf vanaf 19.00 uur in schaatscafe Pierre in Triavium.

 

Let op: bij de Mass start is het verplicht een helm op te hebben. Heb je geen helm, probeer er dan 1 te lenen. We hebben een beperkt aantal helmen beschikbaar voor mensen die geen helm hebben. 

 

Aanmelden vrijwilligers

Voor vragen en aanmeldingen als vrijwilliger, kun je contact opnemen met Jouke Osinga (bgpmarathon@xs4all.nl).


Locatie

Triavium ijsbaan en evenementen

Van Rosenburgweg 2

6537 TM Nijmegen

024-344 55 58