Inschrijven / wedstrijdkaart

Inschrijven voor regiowedstrijden of jeugdwedstrijden gaat via inschrijven.schaatsen.nl.

 

KNSB-wedstrijdlicentie

Om wedstrijden te mogen rijden heb je een KNSB-wedstrijdlicentie nodig: een eenmalige (gratis) daglicentie of een jaarlicentie (t/m 12 jaar € 11,25). Ben je lid van een vereniging, dan ben je actief lid van de KNSB en kun je eenvoudig een licentie aanschaffen. 

 

Wedstrijdkaart BGP Nijmegen
We organiseren diverse langebaanwedstrijden in Nijmegen: regiowedstrijden en jeugdwedstrijden. Je kunt je per wedstrijd inschrijven en betalen. Wil je vaker dan 1 keer meedoen aan een wedstrijd? Dan is het vaak voordelig om een wedstrijdkaart aan te schaffen. Je betaalt eenmalig een bedrag en kunt daarna zo vaak meedoen als je wilt. Dit zijn de prijzen voor dit seizoen:

 

Categorie Prijs
Pupillen t/m junioren C     (aangesloten verenigingen BGP) € 1
Junioren B & A                    (aangesloten verenigingen BGP) € 30
Overige categorieën € 60
   

Jeugdleden t/m 12 jaar kunnen dus een heel seizoen voor 1 euro (+ een KNSB-licentie van € 11,25) wedstrijden rijden. Dit is mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning vanuit het Meerjarenplan Talentontwikkeling van de BGP.

 

Aanschaf wedstrijdkaart

Via inschrijven.schaatsen.nl kun je de wedstrijdkaart via iDeal aanschaffen. Zoek in de kalender naar Nijmegen - 31 december 2021. Je vindt dan de wedstrijdkaart. Let op: hiervoor moet je wel een KNSB-wedstrijdlicentie van een jaar hebben.